Hitta begagnade barnkläder online

För den prismedvetne finns det massor av bra klipp man kan göra om man köper begagnade barnkläder istället för nya. Till skillnad mot kläder för vuxna är barnkläder ofta väldigt lite använda, vilket gör att begagnade barnkläder ofta håller samma eller liknande kvalitet som nya barnkläder.

Även om det finns många second hand butiker är det ofta lättare att hitta begagnade barnkläder online, eftersom man lättare kommer i kontakt med andra föräldrar vars barn har vuxit ur sina kläder. Dessa kan man hitta på olika annonssajter, exempelvis www.blocket.se el. liknande. Andra sätt att hitta begagnade barnkläder är att leta på olika föräldraforum, för att se om det finns en second hand marknad där.

När man köper begagnat - de må vara barnkläder eller annat - bör man vara noga med att kontrollera HUR begagnad varan är. Det är inte kul att få hem en nerkräkt, sliten overall när man tror att man skall få en snudd på ny overall.

Begagnade barnkläder - till skillnad mot nya barnkläder - gör det ofta svårt att lämna tillbaka varan eftersom man ofta köper den av en privatperson. Vill man vara mer säker på sitt köp gör man bäst i att köpa nya kläder eller att handla begagnat via en specialist - Online eller butik.